• Toimitusmaksu alk. 4,90€. Ilmainen yli 100€ ostoksiin Suomessa.
  • Toimitusmaksu alk. 4,90€. Ilmainen yli 100€ ostoksiin Suomessa.

Olen ihan pienestä pitäen ollut hyvin tietoinen ympäristöstäni. Ohi kävelevien naisten korvakorut sekä vaatteiden kuosit tai leikkaukset ovat kiinnittäneet huomioni.

Yksityiskohdat!

Niitä todella huomasin ja huomaan. Ei ole yksi tai kaksi kertaa kun olen äidilleni pikkutyttönä huudahdellut "hei näitkö tuon äskeisen naisen hienot korvakorut?" ja äitini on ollut hämillään, että miten voin huomata niin pieniä asioita ja muistaa ne tarkasti. Hauska tarina yksityiskohtien huomioimisista on kun pikkutyttönä kerran tokaisin kenkäkaupan myyjälle "Sulla on kengännauhat auki, voin auttaa sitomaan ne - haluatko? Ja sulta muuten putoo kohta housut!" Siinä oli äidillä naurussa pitelemistä!

Yksityiskohdat. Siitä lähtee myös Aleksiina Designin suunnittelutyö. Idea voi lähteä liikkeelle kauluksen mallista tai hihoista! Vaatteista löytää hauskoja kuoseja sekä leikkauksia, yksinkertaisia tai vähän monimutkaisempiakin. Myös korut ovat itselleni tärkeitä. Ne luovat asuun loppusilauksen, piristävät tai antavat itseluottamusta. Ja todella: pukeutumisen ei tarvitse olla niin vakavaa. Huulipunaa huuliin, Keppihevoset korviin ja menoksi!

Aleksiina Design - Pauliina Pajunen

SKYT ry:n (Suomen käsityöyrittäjien yhdistys) jäsen

DesignOnTampere ry:n jäsen

suomikki.fi - satavarmasti Suomessa tehty. Jäsen

Minä