Faktoja

Faktoja

Faktoja

 

 

Faktoja

Aleksiina Designin kaikki tuotteet valmistetaan Suomessa.

Korut valmistetaan omassa studiossa Tampereella ja vaatteet omassa ompelimossa Jyväskylässä. Neuleiden tuotannossa käytetään suomalaisia neulomoita.

Materiaalit

Materiaalit tuotteisiin, kuten kankaat ja korujen puu- sekä metalliosat, ostetaan pääasiassa suomalaisilta tukkumyyjiltä ja valmistajilta. Kankaita, korujen osia ja materiaaleja ostetaan lisäksi Englannista ja Saksasta.

Puu ja akryyli

Koruissa käytettävä puu on suomalaista koivuvaneria jolla on sertifikaatit PEFC (puun alkuperäketjun todentaminen) ja FSC (puu tulee hyvin hoidetuista metsistä, joka tuottaa ekologisia, sosiaalisia ja taloudellisia hyötyjä). Vaneri voidaan hävittää polttamalla.

Koruakryyli on Perspex-akryylia. Akryyli (PMMA) voidaan hävittää polttamalla asianmukaisessa jätteenkäsittelylaitoksessa, jossa savukaasut käsitellään kunnolla ja syntyvä energia otetaan talteen.

Metalliosat

Korujen metalliosat ovat nikkelittömiä ja lyijyttömiä Eu-direktiivin mukaisesti. Usein osat ovat hopeoituja. Tuotetietojen yhteydessä on tarvittaessa tarkempia tietoja metalleista.

Maalaus

Korut maalataan käsin joko vesiohenteisella akryylimaalilla tai luonnonmukaisilla puuöljymaaleilla. Emme käytä värjäykseen printtausta eli tulostusta. Spraymaalejakaan emme värjäykseen käytä.

Tuotepakkaukset

Vaatteissa ei ole erillisiä pakkauksia.

Koruissa on pahvikortti ja tarpeen mukaan sellofaanipussi. Korulaatikoita ei käytetä, koska niissä on lähes aina pehmusteena vaahtomuovia.

Postipakkaukset ovat paperia ja pahvia.

Kaikki pakkausmateriaalit voidaan hävittää polttamalla.

 

Iloista suomalaista muotia!

Aleksiina Design